Toon is de eigenaar van Heuvel15. Al meer dan dertig jaar staat hij bijna dagelijks met een lach achter de bar! Daarnaast is Toon altijd in voor een praatje met iedereen die een bezoek brengt aan Heuvel15!

Onno is 29 jaar oud. Hij studeert op dit moment niet en staat daarom regelmatig achter de bar! Onno werkt sinds 2002 bij Heuvel15 en we hopen dat dat ook nog een hele tijd zo zal blijven!

Nicky is 24 jaar oud. Ze studeert organisatiewetenschappen aan de Universiteit van Tilburg. Nicky werkt sinds juli 2008 bij Heuvel15. Gezien haar studie nog een tijdje duurt, verwachten we dat ze voorlopig nog gezellig achter de bar zal staan!

Myrte is 21 jaar oud. Ze studeert Recht en Management aan de universiteit van Tilburg. Myrte werkt sinds januari 2010 bij Heuvel15 en houdt er van een praatje te maken met de gasten!

Helene is 22 jaar oud. Ze studeert pedagogiek aan de Fontys hogeschool in Tilburg. Tijdens de kermis in 2010 heeft ze een dagje meegedraaid en dat is zo goed bevallen dat deze gezellige meid niet meer weggegaan is!